Het is niet waar. Het is waar!!

veel kaarsenWat een enorm verlies hebben veel families, die een geliefde naaste hebben verloren bij de vliegtuigramp in Oost-Oekraïne. Totaal onverwacht en onvoorbereid werd een naaste, vaak zelfs meerdere, weggerukt van argeloze burgers door een militaire actie.  Het schokeffect is zo overweldigend. Hoe heeft dit in godsnaam kunnen gebeuren?

Hoe moeten families verder na zo’n traumatisch verlies? Het lijkt bijna onmogelijk. Het is ook bijna onmogelijk en toch mogen hele families rouwen om een dierbare, die is omgekomen bij deze ramp. Mogen families rouwen om hele gezinnen die zijn weggerukt uit hun leven door deze ramp. Maar kun je om zoveel dierbaren tegelijkertijd rouwen?  Is dat voor een mens überhaupt mogelijk?  Er is geen keuze, ze moeten.

Verstomd-Enkel-ongeloof

Leven en Loslaten wenst alle nabestaanden van  de 283 passagiers en 15 bemanningsleden, die afgelopen donderdag bij de vliegtuigramp om het leven zijn gekomen, veel licht en liefde toe. Ze zullen veel liefde en steun nodig hebben om hun verlies te integreren in hun leven. Hun leven is voorgoed veranderd.

De 283 passagiers en 15 bemanningsleden die zo onverwacht en abrupt aan het einde van hun leven zijn gekomen door toedoen van andere mensen sturen we veel licht en liefde, zodat hun ziel toch liefdevol kan overgaan.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s