We zijn er ook voor jou!

fly away tekstEn daarom vragen we aan jou wat jij in deze Blog wilt vinden. We hebben op onze website de artikelen pagina, maar we willen graag van jullie horen waar jullie behoefte aan hebben.  We zijn er voor stervenden,  en voor degenen die een verlies moeten verwerken.  Maar zeker ook voor de professional die iets meer over het proces van de dood en het rouwen wilt weten.

Aarzel dus niet en schrijf hieronder waar jij wat meer over zou willen weten.

Advertenties

5 reacties op ‘We zijn er ook voor jou!

 1. Jenny 23 september 2013 / 6:14 pm

  Wij hebben in maart 2005 mijn schoonmoeder 80 jaar, verloren, in april 2005 mijn schoonzusje 49 jaar, in juli 2006 mijn moeder, 77 jaar, in april 2008 mijn schoonvader 87 jaar en nu afgelopen mei ben ik mijn man 58 jaar verloren, verder heeft mijn zwager prostaatkanker gehad en is hierdoor ook voor zijn leven getekend, hij zal ook niet oud worden, is nu 60 jaar. Ik zelf ben arbeidsongeschikt.

  Hoe ga je hiermee om? Ik heb geen invulling voor mijn dagen, zoals mensen die nog kunnen werken, hoe krijg ik het voor elkaar om de zin van het leven weer te zien?

  Misschien dat aan bovenstaande eens een artikel gewijd kan worden.

 2. levenenloslaten 29 september 2013 / 9:14 pm

  Hallo Jenny,
  Dat is erg veel verlies in een korte periode, De verliezen hebben zich gestapeld, zodat je aan rouwen niet toe kunt komen. Een blog wijden aan wat dit met mensen doen is een goed idee, zodat er in de omgeving meer begrip en daardoor meer steun komt.

  Hoe jij hier mee om moet gaan is natuurlijk niet (in een paar woorden ) te beschrijven. Ga naar een rouw- en verliestherapeut en/of consulent die je kan helpen de eerste stapjes te nemen om de energie van degenen die zijn overgegaan in je hart te integreren en verder in je leven mee te nemen. Ik weet het gemakkelijk gezegd, en ik weet ook dat het niet zo eenvoudig is, Daarom ook mijn advies om het niet alleen te willen doen.

 3. petra 21 oktober 2013 / 7:31 pm

  Mij kleinzoon jayden is 19 08 2013 overleden ik kom er maar niet overheen ik ga iedereen dag naar hem toe het leven is zo zinloos gewoorden

 4. levenenloslaten 22 oktober 2013 / 12:22 pm

  Hallo Petra,

  2 maanden is nauwelijks genoeg om te beseffen dat je kleinzoon is overleden. Het is zo tegennatuurlijk dat een deel van je toekomst wegvalt. Gun jezelf de tijd om het verlies van Jayden te integreren in je leven. Te leven zonder zijn lichamelijke aanwezigheid, slechts met je dierbare herinneirngen aan hem in je hart. Wees niet te hard voor jezelf, Gun jezelf de tijd om te rouwen, verdrietig te zijn, boos te zijn en alle andere gevoelens te hebben die bij zo’n verlies horen. Praat met anderen die Jayden ook gekend hebben. Haal herinneringen op, leuke, minder leuke, zodat zijn energie weer bij je is. Rouwen duurt een leven lang,alleen na verloop van tijd komen er weer lichtpuntjes die het leven toch weer zinvoller maken.

 5. marja 2 november 2013 / 2:13 pm

  hallo Petra,

  ons papa ia nou 17 jaar overleden en er is geen dag voor bij gegaan dat ik er niet aan gedacht heb of over hem heb gepraat ik was wel heel veel samen met ons papa wij praten samen heel veel ik hou ook hel veel van ons mam maar toch ging ik toch naar ons papa ik had ook nog een broer 7 jaar ouder die ging weer meer naar ons mama alleen als het over sport ging dan waren ons pap en mijn broer huub weer samen dan mochten wij er niet tussen komen die mis ik nou ook heel erg die is nou ook al 7jaar overleden die was ook pas 49 ik ga vaak kaasjes aansteken in een kerkje of hier thuis en zit dan met veel tranen in mijn ogen heel vaak. maar ik weet dat ik ze overal me naar toe neem en vooral ons papa.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s